Čokoláda bez cukru
Tabulkové čokolády bez cukru slazené steviol-glykosidem (extrakt stévie) a malým množstvím maltitolu jsou vhodné pro diabetiky a pro lidi, který si hlídají konzumaci cukrů. Obsah maltitolu v čokoládě je na úrovni pod 10%, což je velmi dobré z pohledu projímavý účinků tohoto sladidla. Čokoláda obsahuje vlákninu inulin, což je čistě přírodní uhlohydrát, který se získává extrakcí z kořene čekanky. Pro člověka jsou oligosacharidy obsaženy v inulinu nestravitelné, avšak pro střevní kultury představují životně důležitý zdroj energie.
-
Tabulková čokoláda Basic bez cukru hořká 65% se silicí máty (70g)
Tabulková hořká čokoláda bez cukru s příchutí máty peprné. Čokoláda slazená glykosidem steviolu.
Vyprodáno
122 Kč